TECHNOLOGY

Asistență tehnică
Automatizări
Software orientat client

EVENTS

Servicii suport pentru evenimente
Concept și organizare de evenimente
Logistică multimedia

CONSULTING

Training resurse umane
Management tehnic
Achiziție aparatură

DESIGN

Sound and light design
Design de infrastructură tehnică
Artă multimedia

~/MULTIGRAMM/
Technology

MULTIGRAMM Technology este departamentul tehnic al companiei.  

Aici, gândim și construim motoarele ce stau la baza proiectelor voastre și modalitățile prin care acestea pot fi implementate.

Ce vă oferim:

  • Software orientat client
  • Asistență tehnică
  • R&D (cercetare și dezvoltare)
  • Prototipare
  • Implementare și integrare

SOFTWARE ORIENTAT CLIENT

Algoritmi pentru show control

Programe de calculator capabile să analizeze și să proceseze în baza unui set prestabilit de parametrii, acțiuni preluate din mediul real. Scopul acestor programe este de a transforma astfel de acțiuni în date cu care putem controla informatic sau electronic mai departe, elemente auditive sau vizuale, prin manipularea undelor sonore sau a mediului vizual.

Un exemplu simplu ar fi schimbarea stării de culoare de pe scenă în funcție de interpretarea unui artist instrumentist.

Automation

Procese de sine stătătoare care rulează cu minim de asistență umană și îndeplinesc un set predefinit de acțiuni, în urma unor condiții prestabilite de declanșare. Aceste procese au o arie largă de aplicabilitate, de la automatizarea sistemelor de operare ce pot îndeplini sarcini precum executarea rutinelor de mentenanță la ore precise, până la integrarea de tip IoT (Internet of Things).

Un exemplu ar fi pornirea progresivă a unui sistem de iluminat odată cu apusul soarelui și implicit oprirea acestuia la răsărit.

 

Programare MultiMedia

Este un domeniu orientat mai mult către industria de broadcast sau către arte în general, oferind instrumentele prin care putem crea opere de artă multimedia, sau mijloacele de a interacționa cu acestea. De asemenea, ne dă posibilitatea de a oferi concept și implementare pentru jocuri interactive sau emisiuni pentru divertisment, de tip concurs.

Arta multimedia este un trend din ce în ce mai apreciat al zilelor noastre deoarece îmbină mai multe medii de exprimare artistică într-o singură lucrare și oferă posibilitatea ca publicul să interacționeze cu aceasta, sau să controleze aspecte ale comportamentului acesteia. Instalațiile, așa cum sunt supranumite operele de artă multimedia, își găsesc deseori un rol de social-estetic în cadrul evenimentelor mondene organizate pentru o pătură socială organică, aflată într-o permanentă schimbare, formată din reprezentanții marilor corporații, dar nu numai.

MULTIGRAMM Technology pune la dispoziția clienților săi, fie aceștia artiști sau simpli contractori, elementele și uneltele tehnice cu ajutorul cărora imaginația poate deveni realitate. Oferim o colaborare de tip modular ce poate conține consultanță tehnică, design, implementare și suport tehnic. Cu alte cuvinte putem susține procesul tehnico-artistic în totalitatea sa, sau doar elemente ale acestuia, funcție de necesitățile și dorințele clienților noștri. 

„Orice tehnologie suficient de avansată,
nu poate fi deosebită de magie.”

- Sir Arthur C. Clarke -

ASISTENȚĂ TEHNICĂ

RTD (cercetare și dezvoltare tehnologică) / Prototipare

MULTIGRAMM Technology vă poate ajuta să vă transformați ideile în realitate, mai ales pentru cazurile în care vă imaginați un produs dar nu aveți idee despre cum acesta poate deveni realitate. Stăm la dispoziția colaboratorilor noștri cu servicii precum :: Cercetare / Dezvoltare / Prototipare / Implementare.

Trăim într-o lume în care tehnologia avansează cu o viteză ce poate depăși  abilitatea noastră de a ține pasul cu aceste schimbări, iar industriile în care activăm, urmează îndeaproape aceste tendințe. Statistic vorbind, este extrem de plauzibil să ne confruntăm cu necesitatea unui produs care încă nu a fost dezvoltat (fie acesta hardware sau software) sau o variantă a acestuia ce trebuie modificată pentru a îndeplini un set specific de necesități.

IoT (Internet of things)

IoT reprezintă extensia conexiunii de internet către dispozitive fizice sau obiecte pe care le folosim zi de zi. Dotate cu sisteme electronice mai mult sau mai puțin complexe, aceste dispozitive pot astfel să comunice unele cu altele prin intermediul conexiunii internet și astfel pot fi controlate sau monitorizate de la distanță.
Aceste lucruri ne permit crearea sistemelor automatizate precum cele găsite în casele inteligente sau în industrie acolo unde eficientizarea prin automatizare reprezintă o prioritate.
MULTIGRAMM Technology este una dintre puținele companii românești care dezvoltă dispozitive și sisteme IoT cu aplicabilitate în artă.
Curioși?

Integrare și Implementare

Close Menu