TECHNOLOGY

Asistență tehnică
Automatizări
Software orientat client

EVENTS

Servicii suport pentru evenimente
Concept și organizare de evenimente
Logistică multimedia

CONSULTING

Training resurse umane
Management tehnic
Achiziție aparatură

DESIGN

Sound and light design
Design de infrastructură tehnică
Artă multimedia

~/MULTIGRAMM/
Events

SpiceUP your event

Evadare din rutină

Soluțiile Spice up your event aduc elemente atemporale
sau integrate în fluxul temporal al evenimentului,  care sparg monotonia
în special pentru acei invitați care caută să evadeze din rutină.

De cele mai multe ori structura unui eveniment este simplă și intuitivă, iar dacă ați mers la două evenimente știți deja la ce să vă așteptați de la următorul. Elementele care pot varia sunt de principiu tematica, meniul, vorbitorii sau momentul artistic, dar, simplul fapt că le-am menționat și suntem de acord, denotă faptul că structura unui eveniment este în cele mai multe cazuri o rutină.

Adăugați artă multimedia, presărată prin locația în care organizați evenimentul.
Aduceți   elemente interactive cu ajutorul cărora invitații pot contribui activ la construirea momentelor ce se derulează pe scenă. De asemenea, prin intermediul conceptului
Spice up your event puteți să îmbogățiți experiența senzorială oferită oaspeților dumneavoastră.  Îmbogățiți tematica evenimentului cu mici momente multimedia create pentru a ghida evoluția fluxului temporal al evenimentului.

Multimedia și interactivitate

Spice up your event cu elemente interactive de artă multimedia sau cu elemente interactive pentru a oferi invitaților o experiență de neuitat.

Feedback

Puteți beneficia de avantajul de a primi feedback în timp real din partea invitaților
pentru a modifica parametrii tehnici ce fac parte din fluxul evenimentului.

Prin Spice up your event se pot pune la dispoziția invitaților stații tematice interactive ce pot conține sondaje sau alte metode pentru colectare de date statistice. De altfel, la cerere, toate dispozitivele puse la dispoziția clienților prin intermediul Spice up your event pot fi inteligente și pot colecta date sau informații în scopul procesării și stocării acestora.

 Noi încercăm să vă oferim o nouă perspectivă și împreună cu dumneavoastră, să transformăm imaginația într-o implementare cât mai apropiată de realitate prin intermediul mecatronicii.

Voi propuneți, noi realizăm!

Evenimentul și conceptul acestuia sunt ale dumneavoastră.

Smart art - sm[art]2

Impact puternic asupra clienților

Sm[art]2 vă oferă posibilitatea de a vă delecta publicul  oferindu-i un set îmbogățit de trăiri și o experiență multimedia de neuitat.

În zilele noastre, orice eveniment care livrează conținut artistic, dacă speră să aibă un minim de impact asupra publicului pentru care a fost creat, va include forme multiple de conținut intitulate multimedia ce au rolul de a îmbogăți experiența perceptibilă a auditoriului.


Să ne amintim și faptul că o armată de tehnicieni consumă resurse pe măsură, iar acest lucru nu se reflectă nicăieri mai vizibil decât la buget. În special în cazul deplasărilor, unde bugetarea mai mică, chiar și a unui singur om, poate face diferența. Astfel, se pot accesa bugete mai mici sau se poate crește marja de profit în funcție de caz.

Amortizare rapidă a investiției

Investiția în infrastructură tehnică este rapid amortizată prin reducerea cheltuielilor cu personalul tehnic. Avantajul îl reprezintă faptul că investiția în soluția Sm[art]2 nu este una recursivă.

Tehnică sincronizată

Lumini, sunet, video, interactivitate, elemente pe care Sm[art]2 le sincronizează pentru a oferri auditoriului o experiență bogată în conținut și lipsită de erori.

Sm[art]2, soluția propusă de MULTIGRAMM Technology, oferă posibilitatea sincronizării conținutului multimedia în ciuda multiplelor sale forme, prin optimizarea și automatizarea tehnicii de spectacol, fapt ce oferă o mai bună precizie de operare și exactitate în operațiile recursive.

Oferim actorilor sau performerilor posibilitatea de a deține controlul
prin introducerea de senzori sau elemente declanșatoare.
Acest concept are ca scop eficientizarea fluxului de producției
prin eliminarea întârzierilor cauzate de timpul de reacție dintre artist și tehnician.

Interactivitate

Prin implementarea soluțiilor Sm[art]2 oferite de MULTIGRAMM Technology, oferim o mai bună coordonare între performeri și conținutul suport.

Orizonturi noi

Sm[art]2 este o soluție personalizată, concepută sinergetic sau tautologic,
în funcție de necesitate.

Soluțiile noastre au scopul de a îmbogăți experiența perceptibilă a auditoriului în raport cu setul de informații și/sau trăiri pe care doriți să le împărtășiți prin intermediul creației voastre. Sperăm ca împreună, să transformăm de fiecare dată Sm[art]2 într-o nouă dimensiune a creației, în care arta întâlnește mecatronica și stabilesc împreună noi standarde limitate doar de hotarele imaginației noastre.

Smart DEMO

Impact puternic asupra clienților

Soluțiile SMART DEMO oferă avantajul de a vă surprinde în mod plăcut clienții și îi ajută să vizualizeze ceea ce altfel își pot doar imagina. Acest lucru  poate reprezenta un important factor de decizie în alegerea unei locații.

Imaginația umană este subiectivă și limitată de bagajul de cunoștințe sau experiențe pe care fiecare din noi l-a dobândit de-a lungul propriei vieți.Astfel, o experiență povestită poate diferi în mod radical de una însoțită de susținere senzorială, iar clientul are astfel posibilitatea să realizeze că în schimbul banilor, va primi emoție, Noi credem cu convingere că înțelegerea produsului achiziționat are rolul de a-l face mai ușor vandabil.

Pentru a putea livra un conținut artistic complex și convingător, este nevoie de specialiști calificați. Aceștia sunt de principiu destul de ocupați și suficient de costisitori pentru a participa împreună cu agenții de vânzări la demonstrațiile prin care se potate pune în valoare tehnica de spectacol pe care locația dumneavoastră o deține.

Eficientizare logistică

Valorificarea resurselor tehnice în fața clienților este o componentă de bază prin care îi puteți convinge că realizarea evenimentelor în locația dumneavoastră este de departe cea mai potrivită alegere făcută vreodată.

Flexibilitatea programului de vizionare

MULTIGRAMM Technology prin soluția SMART DEMO, vă oferă avantajul de a vă prezenta infrastructura tehnică, independent de factori logistici externi.

Chiar dacă, dintr-un motiv oarecare, considerați că este mai avantajos să aveți minim doi operatori angajați pentru a vă ajuta în timpul vizionărilor, ce se întâmplă atunci când aveți o solicitare de vizionare iar tehnicienii în cauză și-au terminat orele de program?

Soluția SMART DEMO propune înlocuirea cheltuielilor aferente personalului tehnic uman prin înlocuirea acestora cu o infrastructură automatizată orientată client, croită specific nevoilor dumneavoastră și concepută să includă sinergetic tehnica de spectacol deținută de locația dumneavoastră.

Amortizarea rapidă a investiției

credem noi că ar trebui să constituie un avantaj major în înlesnirea deciziei de a opta pentru soluția SMART DEMO oferită de MULTIGRAMM Technology.

Operare facilă

Credem în eficiența lucrurilor simple și de aceea am ales să oferim utilizatorilor o soluție ce oferă maxim de eficacitate cu minim de implicare din perspectiva operării.

Printr-o interfață grafică simplă și ușor de folosit chiar de pe telefonul mobil, punem la dispoziția reprezentanților de vânzări, chiar dacă numai pentru câteva minute, puterea de a vă transforma locația într-un loc de vis și de a purta invitații către atmosfera pe care o vor trăi în timpul propriului eveniment.

SERVICII SUPORT

Versatilitate

De la design la operare, vă oferim o gamă largă de aplicabilitate, fie că este vorba despre broadcast, teatru sau evenimente live.

Design și/sau operare pe diverse domenii de activitate ce includ dar nu se limitează la sunet, lumini, video sau interactivitate. Într-un cuvânt, multimedia.

Suntem adepții transparenței în afaceri și respectăm cu deosebită onoare deontologia, un termen rătăcit prin văzduhul amintirii pentru unii sau ambiguu pentru alții, poate chiar pierdut dar, cu siguranță din ce în ce mai rar întâlnit pe piața muncii în zilele noastre. Considerăm acest lucru a fi unul dintre avantajele ce vă pot înlesni decizia de a ne deveni viitori colaboratori.

Seriozitate și profesionalism

Fie că este vorba despre concept, fie că este vorba despre tehnică aplicată, suntem convinși că există ceva cu care vă putem fi de folos. Tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți curajul să colaborați cu noi.

Experiență

Avantajul nostru provine din experiența specialiștilor cu care colaborăm. Aceștia oferă mai mult decât simplă operare, oferă siguranță.

Este foarte important ca atunci când vă aflați în impas să știți că vă puteți baza pe specialiști ce pot oferi idei constructive și soluții accesibile cu scopul de a vă ajuta să depășiți momentul.

MULTIGRAMM Technology vă oferă consultanță tehnică pentru alegerea infrastructurii utile realizării evenimentelor, având ca priorități calitatea dar și accesibilitatea necesare obținerii unui raport calitate-preț optim.

Rental

Vă putem oferi aparatură de ultimă generație la prețuri competitive, în funcție de specificul și necesarul evenimentului pe care îl organizați.

Close Menu