Surse de lumină inteligente sub forma unor lumânări din parafină, ce se integrează subtil în atmosferă, indiferent de stilul locației dumneavoastră.

Necesitatea produsului a apărut din nevoia de a putea controla sau opri orice sursă de lumină, inclusiv pe cele de tip ambiental, la comanda precisă a unui operator specializat, în scopul de a pregăti o atmosferă specifică pe care o dorim sau pentru a putea oferi întuneric deplin. Lipsa posibilității de a controla lumânările convenționale prezenta dezavantajul de a avea un nivel de luminozitate care în anumite situații se poate dovedi a fi prea mare și astfel au transformat lumânările Kndle în sursele ideale pentru lumină ambientală. De asemenea, produsul poate oferi posibilitatea modelării cromatice pentru lumina ambientală, astfel încât aceasta să urmărească tematica pe care un operator de lumini o alege pentru a crea atmosfera de scenă.

24-bit RGB

Fiecare lumânare Kndle este dotată cu un LED RGB ce are o rezoluție de culoare de 24 biți, adică 16,777,216 de culori posibile. Claritatea pastilei LED este mată, pentru a oferi o dispersie cât mai bună a luminii și o omogenizare optimă a culorilor.

%
DIMENSIUNI:
Înălțime
10 Centimetri
Diametru
7,5 Centimetri

ArtNet DMX

Controlul lumânărilor Kndle este realizat cu ajutorul protocolului ArtNet DMX, ceea ce le face extrem de versatile în operare și ușor de integrat în instalații deja existente.

WiFi

Comunicarea se realizează pe rețele WiFi oferind sistemului Kndle mobilitate și ușurință în instalare.

Autonomie

Acumulatorul de tip LiPo asigură o autonomie de până la 10 ore de funcționare și oferă mobilitate sistemului eliminând condiția de distanță față de o sursă de alimentare fixă.

OFERTĂ GENERALĂ

Kndle sunt lumânările inteligente dezvoltate de MULTIGRAMM Design, cu ajutorul cărora puteți aduce un plus de dinamică cromatică evenimentelor dumneavoastră.
Cu Kndle se poate crea un sistem format din lumânări inteligente, elegante, din parafină, ce se integrează subtil cu orice tip de locație, dar care pot oferi funcționalitatea luminilor inteligente pe care le întâlnim la concerte sau în cluburi.
Sistemul este comercializat în regim rental/zi și nu impune un număr fix de lumânări ce trebuiesc achiziționate. Acest lucru permite conceperea unui buget flexibil, bazat pe necesitate.

Transport și instalare

Transportul, instalarea și setarea sistemului la și de la locația de desfășurare a evenimentului

50 €1

Lumânări Kndle

Minimal: 0 – 20 bucăți

2.5 € / bucată

Basic: 21 – 50 bucăți

Minimal (50€) + 2€/bucată – NA2

Optim: 51 – 100 bucăți

Basic (110€) + 1.5€/bucată – NA

Complex: 101 – 200 bucăți

Optim (185€) + 1€/bucată – NA

Operare (pachet opțional pentru minim 50 bucăți)

Operator de lumini ce poate programa în timp real lumânările, oferind avantajul unui conținut vizual cromatic, sincronizat cu elementele muzicale din cadrul evenimentului.

100 €

1 – Prețurile nu includ TVA
2 – Not Available (produs indisponibil momentan)

Close Menu